Teatri kundër ligjit, sindikata e artistëve shpjegon arsyet
11/02/2018 20:18

Kërkesave të artistëve për refuzimin e projektit të Ministrisë së Kulturës për ndryshimet në ligjin mbi artin dhe kulturën i bashkohet edhe Sindikata e Pavarur e Artistëve të Shqipërisë.