Teatri i ri, miratohet projektligji. Aktorët, pro dhe kundër
28/06/2018 20:27

Disa orë pas takimit të kryebashkiakut Erion Veliaj me 3 artistët, kërkesat e tyre janë pasqyruar në projektligjin e ri për godinën e Teatrit Kombëtar, të miratuar në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.