Teatri, Basha: Vjedhja e shekullit! Balla: Të ndëshkohet për ofendimet
05/07/2018 12:34

Debati për projektligjin e Teatrit të ri Kombëtar u përshkallëzua në seancën plenare të Kuvendit të Shqipërisë, me kreun e opozitës Lulzim Basha dhe përfaqësues të tjerë të saj që akuzuan shumicën për vjedhje me procedurë të përshpejtuar.