“Të shpallet Dielli në kërkim”
20/01/2018 15:30

Rrezet e diellit janë me kursim në një pjesë të madhe të Evropës veri perëndimore, të mbështjellë nga retë e dendura që vijnë nga një sistem presioni të ulët që ka filluar që nga nëntori dhe duket se nuk ka fund, duke e bërë këtë një nga dimrat më të zymtë që kur regjistrimi i të dhënave ka filluar.