Të sëmurë nga telefoni
08/02/2018 20:49

Celulari është shndërruar në një mjet të pandashëm për të gjithë. Fëmijë, të rinj, të rritur, kudo në rrugë, stacione autobusi, bare e restorante i gjen me kokën poshtë te celulari, në internet. Kjo po na shkakton pasoja të rënda, si shëndetësore, ashtu edhe sociale. Ekspertët thonë se në një të ardhme do të përkthehet në katastrofë sociale, pasi qëndrimi me orë të zgjatura në internet nëpërmjet celularit po largon njeriun nga njeriu, po largon njeriun nga realiteti. Ndër të tjera, rrit stresin.

Varfëria dhe politika, akuzat në Parlament dhe si ndryshojnë liderët në opozitë
22/02 19:45
Protestë për shtëpitë e Zharrëzës
22/02 15:40
Fermerët revoltohen për subvencionet: Përfitojnë vetëm të mëdhenjtë
22/02 15:24
Veliaj: Program punësimi dhe integrimi për gratë e dënuara
22/02 14:43
Në kërkim të rrugës, banorët e Shtojit: 20 vjet pa infrastrukturë
22/02 12:25
Fier, ura që përmbyt fermat, kalimi i Vjosës është ngushtuar
22/02 12:18
Protesta për tokat nën ujë
22/02 12:16
Reformimi, Akademia e Shkencave ngre grupin e punës
21/02 21:13
“Të mbrojmë shqipen”
21/02 20:31
Fruthi, në radhë për vaksinat
21/02 20:28
Valdetes i rilidhen dritat, ndihma pas apelit në Top Channel
21/02 20:21
Kërkohet gjak për talasemikët
21/02 15:42
51 vjeç, jeton me lëmoshë, pa mbështetje dhe ndihmë sociale
21/02 15:40
Eksperimenti me ujin në Sarandë, drejtori: Më keqkuptuan
21/02 15:19
Rruga e shkatërruar, Berat-Fier pa investime prej 30 vjetësh
21/02 12:16
Shkolla primitive në Bulqizë; Nxënësit, mësim mes lagështisë dhe zjarrit që e ndezin vetë
21/02 12:14
Mblidhen dëshmitë e regjimit komunist, Veliaj: Operacion i pastrimit të vetvetes
20/02 16:39
“Fruthi” mbledh Komisionin e Shëndetësisë
20/02 16:31
Bordi i UT akuzon Rektorin Koni: Uzurpoi kompetencat
19/02 21:18
Kundër HEC-eve edhe në Kukës, banorët refuzojnë ndërtimet mbi lumin Reka
19/02 20:27