Të punësuar, 1.2 mln shqiptarë. Më pak se gjysma me pagë
03/05/2019 15:08

Instituti i Statistikave thotë se në Shqipëri janë të punësuar 1 milion e 230 mijë persona, ndërkohë që të punësuar me pagë janë 44.5% e tyre. Pjesa tjetër, 34% është e vetëpunësuar dhe 21.6% janë punëtorë pa pagesë në biznesin e familjes.

“JO” Shqipërisë, me kosto ekonomike/ Pasojat; zhgënjim, rënie investimesh, ulje e vlerësimeve
19/10 15:05
Eksportet shqiptare në rënie/ Goditja më e madhe për tekstilet dhe këpucët
18/10 15:44
Borxhet e kompanive publike/ 300 milionë euro shtetit, Xhepa: Problem shpenzimet
17/10 12:42
Një miliardë euro borxh shtetit/ Lista me 11 kompanitë borxhlie ndaj buxhetit të shtetit
15/10 19:55
Sigurimi 10 vjeçar i ndërtesave të reja/ Ndërtuesit në parim dakord
12/10 16:03
KLSH: Borxhet e prapambetura, shqetësim për financat e shtetit
11/10 15:44
Banka Botërore për Shqipërinë: Ritmi i rritjes ekonomike parashikohet të ngadalësohet në 2.9 përqind në 2019-n
08/10 15:47
Korporata e investimeve/ Projekti miratohet nga komisionet në Kuvend
08/10 15:41
Energjia nga panelet diellore/ Nënshkruhet kontrata e parë me OSHEE për shkëmbim energjie
04/10 16:12
Tatimet, më pak para të mbledhura/ Në korrik dhe gusht shifrat më të ulta të TVSH
19/09 16:42
Qytetarët kërkojnë faturat/ Fushatat kanë dhënë efekt më shumë në Tiranë
19/09 15:27
Fasonët shesin më pak, shkak rënia e euros dhe mungesa e punëtorëve
18/09 15:18
Turizëm nafte, jahtet luksoze blejnë lirë në portin e Durrësit
16/09 15:31
Korporata e investimeve/ Deputetët shpjegojnë se si do funksionojë
16/09 15:31
Brukseli miraton korporatën/ Ndryshimi i projektligjit të qeverisë: Në linjë me kuadrin ligjor të BE
15/09 15:11
Koncesionet, dokumenti i KLSH/ Letra për qeverinë: Shteti do të paguajë 10 mln euro interesa fiktive për dy rrugët
15/09 15:04
Të huajt zgjerojnë aktivitetin e biznesit në Shqipëri, investojnë gjysmë miliardi euro
11/09 16:51
Ndryshon “korporata e investimeve”. Reflektohen vërejtjet e BE dhe të FMN
10/09 16:02
Shpronësimet të gjitha në një zyrë. Do krijohet agjensia e re në vartësi të Ministrisë së Infrastrukturës
10/09 15:30
Xhiroja e biznesit 16 mld euro/ Ja 10 kompanitë më të mëdha të ekonomisë shqiptare
08/09 22:39