Të papunë dhe kumarxhinj! Bastet “mbysin” të rinjtë e Pogradecit
17/05/2018 20:22

Bashkia me numrin më të lartë të të papunëve dhe numrin më të madh të të varfërve vazhdon t’i mbajë shpresat te kumari.