Të huajt në Tiranë këndojnë dhe kërcejnë “Xhamadani Vija Vija”
16/05/2019 00:00

Moderatore dhe Autore: Jonida Shehu Autore: Alda Bida Të ftuar: Anna Laska, Oksana Genkina, Zhydrune Sala, Edyta Qiqi (Piwowar), Giorgio Qiqi, Violeta Gjalpi, Yoshiko Shehu, Liming Zhu, Kostantinos Giakoumis, Baris Celik, Manjola Vasmatics, Gabor Vasmatics, At Alvaro Ortiz Jimenez de Cisnero.