Të gjithë në Ballkan; Rusia dhe Kina nisin ndikimin, përballja me BE
19/01/2019 13:30

Vladimir Putin akuzoi ditë më parë Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Perëndimin për destabilizim të Ballkanit përmes zgjerimit të NATO-s, e kjo në një kohë kur sipas Judy Dempsey nga Qendra Carnegie e Europës, Rusia po e kërkon vetë fuqizimin e ndikimit në rajon.