“Të forcojmë euron”. BQE ndal prodhimin e kartmonedhave të reja
06/06/2018 15:04

Zhvlerësimi i fortë i euros ndaj lekut ka sjellë humbje jo të vogla për bizneset eksportuese dhe qytetarët që i kanë kursimet në monedhën europiane. Por, ndonëse Banka e Shqipërisë ka preferuar të mos ndërhyjë në këtë situatë, ndihma për të ndalur serinë negative të euros duket se po vjen nga jashtë.