Tatimet, kontroll turizmit, do verifikohen 20 mijë, hotele, restorante dhe biznese
23/06/2018 20:17

Administrata Tatimore ka nisur një fushatë të gjerë kontrolli mbi bizneset e lidhura me turizmin. Përmes një njoftimi zyrtar Drejtoria e Tatimeve njoftoi se gjatë verës së këtij viti do të kontrollohen në terren më shumë se 20 mijë hotele dhe restorante si dhe biznese të tjera që kryejnë aktivitet në fushën e turizmit.

Legalizimet e unazës së madhe, gazetari Klodian Tomorri raporton nga Aluizni
07/12 13:03
Të dënuarit nuk marrin fonde; Miratohet projektligji, por deputetë të PS mendojnë ndryshe
05/12 15:38
Shpenzimet për arsimin; Shqiptarëve iu rëndon më shumë shkollimi
05/12 15:09
Buxheti, 8 miliardë lekë më pak; Shkak kursi i euros
04/12 15:16
Ngërçi i kreditimit. Ekspertët: Shkak, kërkesa e pakët e biznesit
30/11 15:07
Ekonomi jopatriotike. Mes Shqipërisë dhe Kosovës, kufi me taksa dhe burokraci
28/11 15:27
Paga që ndal emigrimin. BERZH: Mjaftojnë…
27/11 15:23
Zero taksë për shqiptarët, efektet në ekonominë e Shqipërisë dhe të Kosovës
26/11 15:22
Banka e Shqipërisë nuk merr dot vendime
26/11 15:13
Kostot e “Unazës së re”, ARRSH: 30 mln euro vetëm mbikalimet
23/11 14:09
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 20:32
Ahmetaj: Rritja ekonomike parashikohet 4.5% për vitin 2019
22/11 15:49
Rruga Tiranë-Elbasan përfundon në …
21/11 16:13
Tiranë-Elbasan, rruga që nuk mbaron. Premtimet e të gjithë ministrave
21/11 15:17
FMN: Kujdes me koncensionet!
20/11 19:52
Kostot e koncesioneve u rritën; Ahmetaj shpjegon në Kuvend paketën 1 miliardë euro
20/11 15:32
Në Shqipëri, nafta çmim rekord në krahasim me pagat
19/11 21:07
“Kujdes me koncesionet”, BSH: Brenda normave, por të studiohen më mirë
19/11 15:17
Hetim për tenderat e KESH. Parregullsitë i gjen Sekretariati i Energjisë në Vjenë
19/11 15:08
Shqipëria, më pak punëtorë
15/11 21:14