Taksat e reja për shtëpitë
07/10/2017 00:00

Veç përfshirjes së biznesit të vogël në skemën e tatimit mbi vlerën e shtuar, paketa e re fiskale sjell dhe një tjetër ndryshim të rëndësishëm, që lidhet me taksimin e pronës.

Borxhi i bizneseve, KLSH: Faji i Tatimeve
18/11 15:08
Gjysmë shekulli për në Europë
17/11 15:27
BB: Kujdes me “1 miliard”. Jo çdo investim bëhet me koncesion
16/11 15:21
Buxheti 2018, Ahmetaj mbron koncesionet
16/11 15:16
Koncesionet, ku shkojnë 70 mln euro nga buxheti?
16/11 00:44
Top Story, 5 mijë tendera dhe 116 mln euro në mes; ja përfituesit e mëdhenj
16/11 00:42
“Borxhlinjtë” e mëdhenj, Top Story: Mbi 1 mld Euro
16/11 00:39
Antibiotikët kërcënojnë ekonominë, Mjekët: Ulin me 3 % GDP e Shqipërisë
15/11 20:26
Programi 1 miliard euro, Sejko: S’ka pastrim parash në banka
15/11 15:13
Termocentralet me gaz, një në Korçë e një në Kuçovë
14/11 20:04
Rama në takim me përfaqësuesit e bankave
14/11 15:09
Rritja ekonomike
14/11 12:04
Koncesionet ndajnë mazhorancën
13/11 20:19
Koncesionet ndajnë maxhorancën
13/11 15:21
BERZH, parà për turizmin. 70 mln euro për projektet në 4 bashki
12/11 16:02
Mbështetja e fermerëve. Ahmetaj: Pajisuni me NIPT
12/11 15:54
Ahmetaj në Dibër: Buxheti 2018, investimet më të mëdha publike
11/11 19:59
Leku, i mbiçmuar. Banka e Shqipërisë: Tregu ka tepricë valute
11/11 19:57
Leku, i mbiçmuar. Banka e Shqipërisë: Tregu ka tepricë valute
11/11 15:12
Pastrimi i parave, Shqipëria rikthehet në listën e vendeve problematike
10/11 20:05