Të sfidosh verbërinë
25/10/2011 19:00

Të gjithë e dimë që shahu do një përqëndim të jashtëzakonshëm. Sheh me sy lëvizjen e kundërshtarit dhe po me sy studion fushën e shahut për të bërë lëvizjen tënde.