Stuhi e re godet Nju Jorkun dhe Xhersin
08/11/2012 00:00

Dhjetëra mijëra banorë të Nju Jorkut dhe Nju Xhersit kanë mbetur sërish pa energji elektrike pasi një stuhi dimërore ka goditur zonat që po rimëkëmbeshin pas kalimit të uraganit “Sandy”.