Studimi finlandez, si të përgjysmoni rrezikun e diabetit
26/03/2019 08:42

Dieta dhe gjysmë ore lëvizje mund të përgjysmojnë rrezikun e diabetit. Deri në vitin 2045, parashikohet që do të ketë rreth 630 milionë diabetikë në të gjithë botën.