Stephen Curry, në Finalet e NBA me një Infiniti QX50 2019
31/05/2018 16:44

Në orët e para të ditës së premte do të nisë seria e Finaleve të NBA, ku do të përballen Golden State Warriors dhe Cleveland Cavaliers, momenti i duhur për Stephen Curry që të jetë protagonist i një reklame të Infiniti QX50 2019.