Statistikat kulturore/ Më shumë shfaqje dhe më pak spektatorë
10/08/2018 21:11

Shfaqjet kulturore kanë qenë më të shumta në tremujorin e parë të këtij viti, por spektatorët kanë qenë më të paktë në raport me një vit më parë.