Stand Up – Gjurmë Shqiptare – Zvicra pranë Leskovikut…
12/01/2019 17:50

Në vitin 1927 jo larg qytetit të Leskovikut, u ngrit një fshat I vogël, të cilin qeveria e kohës e quajti Zvicër. Përse ky emër? Cila është historia që mbante pas ky vend që sot nuk egziston më? Nga erdhën banorët e tij ? Sonte në 20:10 vjen nga Marin Mema një histori e jashtëzakonshme dhe fort tërheqëse që nuk duhet humbur.

“Gjurmë shqiptare”, beteja e madhe e Savrës. Kush i tradhtoi arbërorët?!
23/03 21:00
Beteja e madhe e Savrës, sonte në ciklin “Gjurmë Shqiptare”
23/03 15:28
“Gjurmë Shqiptare”: Jeta nën Gjirokastër
16/03 20:52
Gjurmë Shqiptare – Misteret e një rruge shekullore shqiptare
09/03 21:25
Stand Up – ”Gjurmë Shqiptare” sonte nga Marin Mema
09/03 17:50
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10
09/03 16:54
“Misteret e një rruge shekullore”; Sonte në emisionin Gjurmë Shqiptare në Top Channel
09/03 15:54
Gjurmë Shqiptare: Thesari që kërkonte ushtria shqiptare
02/03 20:58
Stand Up – ”Gjurmë Shqiptare” sonte nga Marin Mema
02/03 17:50
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10
02/03 17:20
Thesari që kërkonte ushtria; Sonte në Gjurmë Shqiptare
02/03 16:16
Gjurmë Shqiptare 5 – Thesari që kërkonte ushtria, nga Marin Mema, të shtunën, ora 20:10, në Top Channel
01/03 13:43
Gjurmë Shqiptare – Qyteza e humbur
23/02 20:45
Stand Up – ”Gjurmë Shqiptare” sonte nga Marin Mema
23/02 17:50
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10
23/02 17:30
“Qyteza e humbur”. Sonte në “Gjurmë Shqiptare”, në Top Channel
23/02 15:26
Gjurmë Shqiptare 5, Qyteza e humbur, nga Marin Mema të shtunën, ora 20:10 në Top Channel
21/02 18:47
Gjurmë Shqiptare: Viti i përgjakshëm 1914
16/02 20:55
Stand Up – ”Gjurmë Shqiptare” sonte nga Marin Mema
16/02 17:50
Gjurmë Shqiptare 5, nga Marin Mema, sonte, ora 20:10
16/02 17:23