Spektakël dimëror, ngrijnë ujëvarat dhe lumenjtë në Kinë
18/01/2018 09:43

Rënia e fortë e temperaturave në Kinë është bërë shkak i një spektakli të rrallë natyror: me termometrin që shënon -10 gradë Celsius, ujëvarat e pjesës jugore të qytetit Changzi kanë nisur të ngrijnë duke krijuar blloqe të trasha akulli dhe grupe të mrekullueshme stalaktitesh.