Sot seanca për ratifikimin në Kuvend të emrit të ri të Maqedonisë
20/06/2018 09:59

Pavarësisht protestave të dhunshme dhe kundërshtive të opozitës, marrëveshja me Greqinë për emrin e ri të Maqedonisë shkon në Parlament.