Sondazhi: Bizneset nuk gjejnë njerëz të kualifikuar
03/01/2012 17:00

Bizneset në Shqipëri e kanë të vështirë të gjejnë punonjës të kualifikuar. Më shumë se gjysma e bizneseve, që u përfshinë në sondazhin për mjedisin e biznesit dhe performancën e ndërrmarrjeve në vitin 2008 thanë se mungesa e fuqisë punëtore të kualifikuar përbën një pengesë kyce për bërjen e biznesit.

Greqia zgjeron kufijtë në Jon. Burime diplomatike: Nuk kemi probleme me Shqipërinë
15/02 20:20
Hetim për korrupsion gjyqtarëve që lehtësuan Dajtin. Policia iu kontrollon banesat
15/02 20:08
Rama, me studentët në Vlorë: Universitet me kompani në treg
15/02 20:05
“Air Albania”, së shpejti në qiell. Certifikohet brenda 10 ditësh
15/02 20:03
Euro dhe fishekë në shtëpinë e gjyqtarit Skënder Damini
15/02 15:38
Në bojkot dhe në mësim. Protesta te “Gustav Majer” për rikonstruksionin
15/02 15:36
Arratiset gjyqtari Petrit Aliaj. Policia në Vlorë nuk gjen gjyqtarin që lehtësoi Dritan Dajtin
15/02 15:23
“Vendimi për Shqipërinë të shtyhet”
15/02 15:05
“Kriminelë të përgatitur për dhunë”
15/02 14:57
Rikonstruktohet shkolla 9-vjeçare “Sharrë”
15/02 14:49
Ndalohet gjyqtari i Dritan Dajtit. Skënder Daminit iu gjetën euro
15/02 14:46
Fshatrat pa qendra shëndetësore. Rruga e gjatë për një gjilpërë në Bulqizë
15/02 13:27
Gjaku i helmuar i Marinzës. Banorët jetojnë pa shpresë mes naftës dhe gazit
15/02 13:21
Wake Up/ Ekspertët: Arsyet pse shqiptarët largohen nga puna
15/02 13:01
Ndalohet gjyqtari i Dajtit. Kontroll në banesat e Daminit, Nikollit dhe Aliajt
15/02 12:55
Pa Koment – Deklarata e policisë: Persona me rekorde kriminale në protestën e PD
15/02 12:41
Iu gjetën municione në banesë, shoqërohet në polici njëri prej gjyqtarëve që ulën dënimin e Dajtit
15/02 12:18
Kontrollet ndaj gjytarëve të Dajtit, asgjë e dyshimtë në banesën e Aleks Nikollit
15/02 12:13
Pa Koment – “Gjuetia” për gjyqtarët e Dajtit në Vlorë
15/02 10:26
Pa Koment – Kontrollet ndaj gjytarëve të Dajtit
15/02 10:00