Soirée, 16 Janar 2019, Pjesa 4
17/01/2019 17:12

Te ftuar: Gerta Mahmutaj, Ervin Kurti, Elton Ilirjani, Florian Cara, Olsi Mingomata, Enxhel Shkira, Xheisara Frisku, DJ Sardi

Episodi i plotë: Soirée rikthen “meteorët” 2, 17 Prill 2019
18/04 00:00
Rikthehet Tatjana Kora: Rrëfen pengun më të madh të jetës!
17/04 23:45
Erion Korini performon “Wicked Game” në Soirée
17/04 23:30
Fabian Basha risjell “Si Pemë” të Produkt 28 në Soirée
17/04 23:15
Hygerta Sako sjell në Soirée kolazh këngësh popullore
17/04 23:00
Babai i Lind Islamit flet për të birin: “Hoqa dorë nga muzika për të!”
17/04 22:35
Bedri Islami këndon “Goc Pejane” në Soirée
17/04 22:15
Episodi i plotë: Soirée, “Kujtojmë të madhen, Vaçe Zela”, 10 Prill 2019
11/04 00:00
Detaje ekskluzive nga recitali i padëgjuar i Vaçe Zelës!
10/04 23:45
Luan Zhegu rikthen në Soirée këngën “Shokët”
10/04 23:30
Juliana Pasha sjell kolazhin “Natën Vonë/Flokë Bore” në Soirée
10/04 23:15
Alar Band performon “Kënga e Gjyshes”, Soirée
10/04 23:00
Dario Zela këndon “Djaloshi dhe Shiu”, Soirée
10/04 22:45
Bashkëshorti i Vaçe Zelës tregon njohjen me artisten e madhe, Soirée
10/04 22:30
Episodi i plotë: Nata e Fëmijërisë, 3 Prill 2019
04/04 00:00
Aktorët e fëmijërisë zgjedhin nëse do të luajnë më apo jo një film
03/04 23:55
Alar Band sjellin në Soirée këngën e dashur të fëmijëve
03/04 23:30
Genci Mosho dhe Herion Mustafaraj performojnë kolonën zanore të “Tomka dhe shokët e tij”
03/04 23:00
Herion Mustafaraj: “Për një dhëmb mund të mos isha aktor i ‘Beni Ecën Vetë’
03/04 22:30
Rudina e “2 Herë Mat”: “Shuplakën që më ka dhënë Bujar Kapexhiu… sytë xixa!”
03/04 22:30