Skema e re e mësimit
11/01/2018 20:22

Një ditë më parë kryeministri njoftoi nismën për shkurtimin e lëndëve mësimore, propozim i ardhur në të ashtuquajturën platformë për bashkëqeverisje me qytetarët. Por nisma ka shkaktuar shumë pikëpyetje në lidhje me orët mësimore 90 minutëshe dhe se si do të zhvillohet i të gjithë procesit mësimor. Në materialin në vijim kolegia Shpresa Mezini sjell sqarimet e nevojshme.