Skandali i përgjimeve, Cameron: Zgjerohen hetimet
20/07/2011 17:20

Perpara parlamentareve britanike, te mbledhur ne nje seance te posacme per skandalin e pergjimeve, kryeministri Cameron deklaroi se hetimet mbi ceshtjen qe ka perfshire vemendjen e opinionit publik do te zgjerohen, duke shqyrtuar veprimet e individeve te caktuar ne polici, media dhe politike.