Skandali/ “Fiks Fare”zbulon si mbyllen dosjet në prokurori me 4 mijë euro
02/09/2019 21:01

Fiks Fare denoncoi dy avokatë të njohur në Tiranë dhe Vlorë, të cilët duke bërë “sekserin” e prokurorëve arritën të lironin dhe t’i pezullonin hetimin një qytetari kundrejt pagesës-ryshfet prej 4 mijë eurosh.

Fiks Fare, Një vit “Rama ik”, sot Rama u bë “mik”, 16 Janar 2020, Pjesa 1
16/01 21:02
Fiks Fare, Lezhë/ Shefi i policisë pyjore me ndërtim pa leje, 16 Janar 2020, Pjesa 2
16/01 21:01
Fiks Fare, Preç Zogaj: Të armatosen gratë! 16 Janar 2020, Pjesa 3
16/01 21:00
Fiks Fare/ Drejtori i Zonave të Mbrojtur: Kërkuar rehabilitim, jo asfalt
16/01 20:30
Fiks Fare/ Një vit “Rama ik”, sot Rama u bë “mik”
16/01 20:30
Qytetari: “Shteti po ndërton rrugë me asfalt në zonë të mbrojtur, firma ka dalë nga projekti”
16/01 20:30
Fiks Fare/ Shefi Policisë Pyjore me lokal pa leje, dhunon gazetarët
16/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Preç Zogaj: Të armatosen gratë!
16/01 20:30
Fiks Fare, Kuizi i Bushatit: Teuta apo Agroni ka qenë mbret? 15 Janar 2020, Pjesa 3
15/01 20:54
Fiks Fare, Bulevari i ri ende pa përfunduar, hajdutët i janë “përvesh” punës, 15 Janar 2020, Pjesa 2
15/01 20:53
Fiks Fare, Mori 500 mije lekë për kempin, mjekja kërcënon Fiksin, 15 Janar 2020, Pjesa 1
15/01 20:50
Fiks Fare/ Monitorime/ Kuizi i Bushatit: Teuta apo Agroni ka qenë mbret?
15/01 20:48
Fiks Fare/ Bulevardi i Ri, nga një anë ndërtohet, nga ana tjetër vidhet
15/01 20:48
Fiks Fare, vjehrra që punonte në vend të nuses, reagon Posta Shqiptare, 14 Janar 2020, Pjesa 1
14/01 21:02
Fiks Fare, Vdes në burg, prokuroria dhe gjendja civile nuk e çregjistrojnë, 14 Janar 2020, Pjesa 2
14/01 21:01
Fiks Fare, Ngjela: Rama nuk ka formim akademik, 14 Janar 2020, Pjesa 3
14/01 21:00
Prokuroria e Fierit përgjegjësinë ia hedh Prokurorisë Tiranë, i burgosuri ka ndërruar jetë atje
14/01 20:30
Fiks Fare/ Qytetari: “Institucionet nuk më çregjistrojnë nipin ka 3 muaj që ka vdekur”
14/01 20:30
Fiks Fare/ Monitorime/ Ngjela: Rama nuk ka formim akademik
14/01 20:30
Fiks Fare/ Gjendja civile: “Pa vërtetimin e prokurorisë nuk e çregjistrojmë”
14/01 20:30