“Sipas meje”- Moderatorët tregojnë prapaskenat e sezonit të parë të “E Diell”, 21 korrik 2019.
21/07/2019 18:31

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla.

50 vjeçarja që duket si 30 vjeç, habit në ‘Gjej Moshën’ “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 17:52
Sensacionale, luaj në ‘Gjej Moshën’ dhe fito 100.000 lekë “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 17:52
Lindita Theodhori këndon Çobankat ‘E Diell’, 23 Shkurt 2020
23/02 17:17
Lindita Theodhori këndon ‘Mi Amor’ “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 17:17
Emocionuese, Lindita Theodhori shpërthen në lot në mes të emisionit “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 17:16
Lindita Theodhori këndon ‘Kafe Flora’ “E Diell”, 23 Shkurt 2020 kjo te mungon?
23/02 16:52
Geri kthehet në mollën e sherrit mes Inës dhe Edonës në PërPuthen “E diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Lulzimi i martuar? Olti Curri zbulon videon që habiti në PërPuthen “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Hyrja e Edonës trazon djemtë në PërPuthen “E Diell”, 23 Shkurt 2020
23/02 16:35
Çfarë po ndodh? Mamaja e Brikenos ndërpret rrjedhën normale të PërPuthen “E Diell”,23 Shkurt 2020
23/02 16:33
Parodi Pupazzet ‘Çfarë ka sot në E Diell’, 23 Shkurt 2020
23/02 15:36
Episodi i plotë: E Diell 16 Shkurt 2020 Entertainment Show
16/02 19:30
TROTUAR: Avokat Ngjela pyet Nevinën ka apo jo të dashur “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 18:42
MEDEX, linja e kremrave gjermanë që i jep zgjidhje lëkurës tuaj “E Diell, 16 Shkurt 2020
16/02 17:55
Përlotet Zef Deda: Nuset e djemve më respektojnë si artist dhe si njeri
16/02 17:50
Silva Gunbardhi këndon kolazh veriu “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 17:21
Silva Gunbardhi: Kur u putha me Dafin, gjyshja e tij na bëri namin “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 17:13
Silva Gunbardhi: Pse “Të ka lali shpirt”, u këndua në 10 gjuhë të botës“E Diell”, 16Shkurt 2020
16/02 16:57
Silva Gunbardhi këndon kolazh jugu “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 16:44
Nevina viziton klinikën e syve që bën mrekulli “E Diell”, 16 Shkurt 2020
16/02 16:38