Sileone shtyn Renaton
28/12/2018 22:56

Për 11 episode, shef Renato ka këmbëngulur në kërkesat e tij në kuzhinë. Ai i ka qëndruar nga pas secilit konkurrent, duke i testuar herë pas here forcën që kanë ata për të përballuar presion e lartë, që gjenerohet brenda kuzhinës së një restoranti. Sot Sileone nuk e përballoi dhe e shtyu shefin për ta larguar.

Hell’s Kitchen 2 – Alfred Lela refuzon të hajë darkën pasi gjen një qime në pjatë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shefi i kuzhinës dhe ai i restorantit ngrenë një kurth për skuadrën blu
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Kamarieri sfidon konkurrentët e futet në kuzhinë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Gazetarët japin vlerësimet e tyre për restorantin e HK. A janë të kënaqur ata?
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato përjashton Zamirin nga HK!
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Qime në pjatë! Nervat e shefit arrijnë kulmin. Ai qeth zero konkurrentët
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato nxehet me konkurrentët sepse janë vonë për në kuzhinë
18/10 23:15
Hell’s Kitchen 2 – Shef Renato hedh salçiçet me tempura në kosh
18/10 23:15
Hell’s Kitchen Albania – Sezoni 2, Episodi 1, 11 Tetor 2019 – Reality Show
11/10 23:16
Klodian Neli, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Visara Pirra, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Françesko Tuku, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Shef Renato martohet në Hell’s Kitchen
11/10 23:15
Vjonis Alushaj, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Lirie Ramadani, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Livia Piro, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15
Kush janë katër mushkat e HK?
11/10 23:15
Katër konkurrentë janë pa kontratë. Shef Renato i shpall “mushkat” e Hell’s Kitchen
11/10 23:15
Skuadra blu dënohet që të pastrojë kuzhinën
11/10 23:15
Amarilda Llapanji, takimi i parë me Shef Renaton
11/10 23:15