Siguria ushqimore/ Ryshfet punonjësve të AKU–së të mbyllin sytë për therjen dhe shitjen e mishit në rrugë
20/06/2019 21:00

Fiks Fare në trajtimin e sigurisë ushqimore, ka denoncuar disa herë rastet e therjeve të kafshëve nëpër rrugë, në kushte skandaloze dhe të pakontrolluar. Akoma deri më sot institucionet shtetërore nuk kanë arritur të ndalojnë therjet dhe tregtimin e kafshëve dhe produkteve të tyre, nëpër lëndina apo e rrugë. Tregtarët për t'i shpëtuar ndëshkimit ligjore të tyre, kanë zgjedhur të paguajnë përfaqësuesit e institucioneve përgjegjëse për ndëshkimin e tyre, duke ju dhënë nga 2000 deri në 3000 lekë në dorë. Tregtarët vijojnë të shesin mishin në kushte skandaloze dhe askush nuk ndërhyn për mbrojtjen e jetës së konsumatoreve.

Fiks Fare, Bisedimet për negociatat nisën 75 vjet më parë, 17 Tetor 2019, Pjesa 1
17/10 21:02
Fiks Fare, Protestuesja, proteston me hu në dorë, 17 Tetor 2019, Pjesa 3
17/10 21:00
Fiks Fare/ Protestuesja, proteston me hu në dorë
17/10 20:30
Fiks Fare/ Përmbaruesi heq sekuestrot në bankë pa vendim Gjykate
17/10 20:30
Fiks Fare/ Biznesmeni: 6 milionë lekë i’a dhashë përmbaruesit për zhbllokimin në hipotekë
17/10 20:30
Kinostudio Fiks Fare/ Bisedimet për negociatat nisën 75 vjet më parë
17/10 20:30
Fiks Fare, Nostalgjikët e diktaturës festojnë ditëlindjen e Enver Hoxhës, 16 Tetor 2019, Pjesa 1
16/10 21:02
Fiks Fare, Tetori rozë, mamografia jashtë funksionit në ambulancën qëndrore, 16 Tetor 2019, Pjesa 2
16/10 21:01
Fiks Fare, Barazia gjinore/ Dominojnë gratë, burrat me pakicë, 16 Tetor 2019, Pjesa 3
16/10 21:00
Fiks Fare/ Barazia gjinore. Dominojnë gratë, burrat me pakicë
16/10 20:30
Fiks Fare/ Ndërhyn në kolonat e pallatit, banorët të trembur nga tërmetet
16/10 20:30
Fiks Fare/ Drejtoresha: Nuk ka punuar për 4 ditë, luhatja e tensionit solli difektin
16/10 20:30
Fiks Fare/ Nostalgjikët e diktaturës festojnë ditëlindjen e 111 të Enver Hoxhës
16/10 20:30
Fiks Fare/ Mamografia nuk punon në Poliklinikën e Specialiteteve Nr.3
16/10 20:30
VOA jehonë investigimit të Fiks Fare
16/10 20:30
Fiks Fare, “1000 euro për një operacion”/ Dorëhiqet zv. ministri, 15 Tetor 2019, Pjesa 1
15/10 21:02
Fiks Fare, Skandal/ Ilaçet shiten online pa recetw nga mjeku, 15 Tetor 2019, Pjesa 2
15/10 21:01
Fiks Fare, Meta i bëri “topin” zgjedhjeve në 13 tetor, 15 Tetor 2019, Pjesa 3
15/10 21:00
Fiks Fare/ Meta i bëri “topin” zgjedhjeve në 13 tetor
15/10 20:30
Fiks Fare/ Faqet online shesin produkte që duhet të shiten vetëm në farmaci
15/10 20:30