Siguria në shkolla, patrullim policor në 274 shkollat e Tiranës
14/09/2018 15:25

Të hënën në kryeqytet, në 274 institucione arsimore, 9-vjeçare dhe të mesme, nis viti i ri shkollor. Policia e Tiranës thotë se ka hartuar një plan masash për mbarëvajtjen, para, gjatë dhe pas procesit mësimor.