Siguria në plazhe, Klosi: Hetoni mbytjet dhe ndëshkoni përgjegjësit
11/07/2018 15:10

Qeveria nxit organet e drejtësisë që të nisin hetimin për çdo rast të humbjes së jetëve në plazhe për të qartësuar përgjegjësit ligjore dhe ndëshkimin ndaj tyre.