Si të kujdeseni për kallot dhe thembrat
15/04/2019 11:25

Këmbët, ndonëse qëndrojnë të pa ekspozuara për pjesën më të madhe të vitit, kërkojnë të njëjtën përkujdesje dhe vëmendje që i kushtojmë edhe fytyrës, flokëve, trupit etj. Duke mbajtur peshën e gjithë trupit shpesh këmbët shfaqin edhe probleme të ndryshme që lidhen me mënyrën e jetesës, lodhjen apo posturën, siç janë kallot dhe thembrat e çara. Farmacistja Brunilda Hoxha tregoi në emisioni “Në shtëpinë tonë” për shfaqjen dhe trajtimin e kallove dhe çarjet e thembrave, si edhe përgatiti disa receta.