Si ta ruajmë peshkun – Në Shtëpinë Tonë, 17 Qershor 2019, Pjesa 4
17/06/2019 14:33

Sot, do ju tregojmë si të blini peshk të freskët por edhe cilësor. Produktet e detit janë ndër ushqimet më delikate në stinën e verës prandaj ne do ju sugjerojmë si t'i ruani sa më të freskët. Administratori i një kompanie të përpunimit të peshkut, Muharrem Jazaj na jep informacione më tepër për mënyrën se si vilet nga rezervatet dhe se si transportohen deri në dyqanet e peshkut.