Si përhapen viruset nëpër zyra, çdo sezon është një bakter që vjen vërdallë
26/03/2020 04:20

Mjafton vetëm një sipërfaqe e kontaminuar që një virus të infektojë një zyrë të tërë. Miliona vetë nëpër botë i kanë braktisur vendet e tyre të punës me shpërthimin e pandemisë së koronavirusit, dhe kjo nuk është thjesht një masë paraprake, thotë BBC.

Top News – Koronavirusi në botë/ Shkakton mbi 70 mijë viktima
06/04 18:30
Top News – Përse vret të rinj/ Përpjekje për të zbardhur misterin
06/04 17:21
Top News – Gëzim në Zelandën e Re/ Lepuri i pashkës, jo në izolim
06/04 17:21
Top News – Bekime nga qielli/ Papa i vetëm në Shën Pjetër
06/04 17:21
Top News – Rinis puna në Wuhan/ Qyteti drejt hapjes së plotë
06/04 17:20
Top News – Spanjë, më pak viktima/ Vendi regjistroi 13 mijë persona që humbën jetën
06/04 17:01
Top News – Një javë nga pashket/ Korona ‘vret’ dyqanet e çokollatave: Pa koment
06/04 14:50
Top News – Shkencëtarja shqiptare/ ‘Vaksina e gatshme pas 18 muajve’
06/04 14:48
Top News – Ski në dhomën e ndenjes/ Çfarë bëjnë spanjollët në izolim… : Pa koment
06/04 14:47
Top News – ‘Shportat e solidaritetit’/ Lëshohen nga ballkonet në Napoli: Pa koment
06/04 14:47
Top News – Balet në kuzhinë/ Artistët e operas së Leipzig-ut: Pa koment
06/04 14:46
Top News – Korona na izolon/ Barcelonë, festë në ballkon: Pa koment
06/04 14:45
Top News – Një çift me 22 fëmijë/ Britani, i fundit në kohë pandemie
06/04 14:21
Top News – Tigri në Nju Jork/ Rezulton pozitiv për koronën
06/04 12:21
Top News – Izolimi nga korona/ OKB-rritje e dhunës në familje
06/04 12:20
Top News – Johnson në spital/ Mbetet në drejtimin e qeverisë
06/04 12:11
Top News – OBSH…në 72 vjet/ Ja buxheti dhe epidemite në vite
06/04 12:10
Top News – Korona në SHBA/ Trump sheh dritë në fund të tunelit
06/04 12:10
Top News – Mbretëresha Britanike/ I drejtohet kombit për koronën
06/04 09:46
Top News – SHBA në gjëndje alarmi/ Më keq se 11 shtatori i vitit 2001
06/04 09:45