“Shullazi”, Prokuroria pyet sërish dëshmitarin e mbrojtur Ylvi Beqja
06/12/2018 15:30

Dëshmitari i drejtësisë, Ylvi Beqja u pyet në Prokurorinë e Tiranës dhe sërish për Shullazin.