“Shqipja” në tryezën e Ivanov, maqedonasit kërkojnë bllokimin
12/01/2018 20:23

Akademikë maqedonas, organizata të diasporës dhe parti opozitare të së djathtës i bënë thirrje Presidentit Gjorgje Ivanov të vendosë veton kundër ligjit të ri për gjuhën shqipe i miratuar të enjten, me pretendimin se ai është antikushtetues dhe kundër interesave kombëtare.