Shqipëria më pak fonde nga BE, Brukseli ka investuar më shumë në Serbi
17/05/2018 15:22

Shqipëria është vendi që ka përfituar më pak investime nga fondet e Bashkimit Europian për dy sektorët kyç të ekonomisë, transportin dhe energjinë.