Shqipëria e viteve ’90 në objektivin e fotografit austriak
01/07/2018 20:53

Fotografi, antropologu, albanologu dhe studiuesi austriak Robert Pichler është rikthyer në Shqipëri me një ekspozitë të rrallë fotografie.