Shqipëria e kërcënuar nga plakja
27/12/2017 15:14

Ekspertët ngrenë alarmin se rënia dramatike e lindshmërisë kërcënon seriozisht të ardhmen e ekonomisë shqiptare.

Rritja ekonomike? Instituti i Vjenës dhe BB, parashikime të ndryshme
14/01 18:13
Të papunët, kualifikim me detyrim; MF po përgatit vendimin
14/01 18:10
Buxheti pa fond rezervë
13/01 15:13
Qeveria në Lezhë, vendime për rrugët, agro-turizmin dhe Skënderbeun
12/01 20:35
Prodhuesit shqiptarë e kosovarë: Bashkoni ekonomitë
11/01 15:17
Rrugët me para private, përcaktohen katër akse
10/01 15:26
Ekonomia tkurr prodhimin
09/01 15:12
Bilanci ekonomik? Fshirje e burokracisë, pak investime të huaja
08/01 22:55
Bie besimi në ekonomi, shkak ulja e kontratave
08/01 15:21
Ndërtimi, 296 milionë euro; Në 2017 u dhanë 608 leje, shumica për banesa
05/01 15:21
Ngadalësohen investimet, parashikime të zymta për 2018-ën
04/01 15:19
Faturat e papaguara/ OSHEE, skemë të re për pagesën me këste
04/01 15:13
Industria e bakrit, ndërtohet rafineria e pasurimit në Spaç
04/01 14:55
Kolaudimi me shkelje; Inspektimi i ministrisë: 10 ditë afat koncesionarit
03/01 15:10
Bllokohen llogaritë e IRTC; Tatimet do verifikojnë transaksionet financiare
03/01 15:08
Ekonomia në 2017, me gjuhën e shifrave dhe të parasë
31/12 20:07
Ngadalësohet rritja ekonomike, INSTAT: Ndikoi kriza energjetike
29/12 15:21
Energjia, çmimi nuk ndryshon
27/12 15:29
Shqipëria e kërcënuar nga plakja
27/12 15:14
Borxhi, 8 miliardë euro. Qeveria ka pjesën më të madhe
26/12 12:43