Shkolla pa instrumente, 17-vjeçari studion flaut në mjediset e ftohta
03/02/2018 15:40

Anxhelo Naqellari është 17 vjeç dhe ëndërron që një ditë të jetë flautist i një orkestre të njohur. Ndryshe nga shumë bashkëmoshatarë të tij, ai ke pasditen duke studiuar muzikë në mjediset e ftohta të shkollës artistike në Gjirokastër, ndërsa në mbrëmje dëgjon muzikë klasike.