Shkenca në “E Diell”, 17 shkurt 2019
17/02/2019 18:00

Autor: Edi Manushi Moderatorë: Edi Manushi, Fjoralba Ponari, Nevina Shtylla Rubrika: Elvis Plaku Këtë javë do të shihni se si funksionojnë 3 ligjet e lëvizjes së Njutonit. Me anë të disa demostrimeve, Elvisi dhe Nevina do iu ndihmojnë të kuptoni vizualisht se si ndërveprojnë këto ligje dhe si mund t'i testoni edhe ju lehtësisht.

Episodi i plotë: E Diell 17 mars 2019, Entertainment Show
17/03 18:01
“Gjira`s Style” Si të bëni një laps me letrën e aluminit që përdoret në kuzhinë, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Islam Hoxha – klarinetisti i Ansamblit që sfidoi mungesën e shikimit “Protagonist Ndryshe”, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Pjata VIP – Ëmbëlsirë “Cheesecake” për Altin Gocin në “E Diell”, 3 mars 2019
17/03 18:00
I plasi vullkani dhe kujtoi se ishte fundi i botës!, “Escape” e pastorit nga Guatemala, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Rimodelimi i trupit në klinikën dermo-estetike & kirurgjisë rikonstruktive “Anassa” në “E Diell” 17 mars
17/03 18:00
Bora Zemani dëgjon veten kur ishte 3 vjeç, çfarë mendon për divorcin, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Lali dhe Luli bëjnë parashikimin e veçantë të motit për Bora Zemanin në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Bora Zemani këndon “She will be loved” nga Maroon 5 në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Shkolla shqiptare që prodhon plehëra biologjikë & farëra autoktore në “Made in Albania”, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci & Ana Kodra këndojnë “Endërroj” nga Ritflok në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Perfomancë muzikore “Rondeau” nga kompozitori Rauf Dhomi në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci – Kolazh muzikor nga “The Beatles” në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Lali dhe Luli parodi muzikore nga Ritfolk, “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Cirku i Tiranës performancë në “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
“Provo me mua” në “E Diell”, 17 mars 2019
17/03 18:00
Einxhel Shkira bie në grackën e kolegëve të saj, “Sfida Einxhel”, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Altin Goci mall për muzikën shqiptare të`90-s, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Bora Zemani, projektet e reja në TV & adoleshenca, “E Diell” 17 mars 2019
17/03 18:00
Spitali HYGEIA – Kanceri i gjirit “E Diell”, 10 mars 2019
10/03 18:30