Shkëlqejnë divat, Irma, Rovena, Eneda dhe Besa elektrizojnë publikun
17/05/2018 15:56

Salla prej 3000 vendesh e Pallatit të Kongreseve duket se ishte e vogël për të pritur të gjithë adhuruesit e muzikës së 4 prej emrave më të mirë të muzikës shqiptare në të parin recital të përbashkët.