Shkarkime në hipoteka dhe ALUIZNI, Gjonaj: Pas ankesave të qytetarëve
15/04/2018 15:37

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, njoftoi se ka shkarkuar 46 punonjës të Hipotekave dhe ALUIZNI-t, pas ankesave të qytetarëve në portalin Shqipëriaqëduam.al.