Shiu po rrit ekonominë, INSTAT: Rritja 4.5%, ndikon eksporti i energjisë
29/06/2018 15:18

Ekonomia shqiptare shënoi në tremujorin e parë të këtij viti rritjen më të lartë në më shumë se 7 vjet e nxitur nga rritja rekord e prodhimit të energjisë dhe industria përpunuese.