Shirli Valentina, një shfaqje për burrat
05/02/2018 15:46

Ajo është një 42-vjeçare që ka rritur dy fëmijë dhe e ka lënë jetën e saj ta rrëmbejë rutina. Ndërsa tashmë e ka kuptuar që duhet t’i rikthehet edhe njëherë kohës kur ishte një çupëlinë e mbushur plot me ëndrra për të ardhmen.