Shiko kush përgjigjet, Mc Kresha & Lyrical Son, Shiko kush LUAN, 5 Tetor 2019, Entertainment Show
05/10/2019 23:15

Moderatore dhe Autore: Luana Vjollca Kapitenë: Florjan Binaj dhe Rezart Veleshnja Të ftuar: Mc Kresha, Lyrical Son, Flaka Krelani, Qëndresa Krelani, Dritan Shakohoxha, Neraida Bega, Aleksandër Gjoka, Redon Makashi, Elton Deda.

Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 23:15
Fifi performon “We are the World”, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 23:00
Luana dhe stafi, dhurata për fëmijët, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 22:45
Topadjegësi me fëmijët e prekur nga tërmeti në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 22:30
Klouni i Thumanës argëton fëmijët në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 22:15
Lali Eri tregon për murin që i tha Xhaxhi Edi, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 21:31
Lali Eri ndërton një mur në Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019 , Entertainment Show
07/12 21:30
Luana solidarizohet me tërmetin, Shiko kush LUAN 3, 7 Dhjetor 2019, Entertainment Show
07/12 21:15
Episodi i plotë: Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
24/11 00:00
“Lufta” e kapitenëve me miell e qumësht, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Lei dhe Roberti deklarata dashurie, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Luana Vjollca ft.Dani, “Sonte” LIVE në Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Shpenzimi më i madh i Ramadan Krasniqit, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
“Këmbët në…” me Kiara Tito dhe Lei Kraja, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Roberti tregon raportin me Norën pas ndarjes, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Kiara përballë “Hajt Hajt” të Butrint Imerit, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Kandidatët për “martesë” Eneda zgjedh Florin, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Robert Berisha, Dashurova sytë e bukur LIVE, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Luana tregon dëshiren e saj më të madhe, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00
Florit i grisen pantallonat, Shiko kush LUAN 3, 23 Nëntor 2019, Entertainment Show
23/11 23:00