Shiko kush pergjigjet – Lori Hoxha & Xhemi Shehu; Marin Mema & Isli Islami
27/12/2017 20:42

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami