Isli Islami & Marin Mema vs Sara & Lori Hoxha, sfidë me pantomime; Albana Osmain & Xhemi Shehu
27/12/2017 20:43

Moderatore: Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islami