Shiko kush LUAN, 23 Dhjetor 2017, Entertainment show
24/12/2017 10:56

Moderatore:Luana Vjollca Kapitenë: Edi Manushi & Gent Hazizi Të ftuar: Lori Hoxha, Sara Hoxha, Xhemi Shehu, Marin Mema, Albana Osmani dhe Isli Islam