SHBA, Trump: Jeruzalemi, kryeqytet i Izraelit
07/12/2017 00:22

Presidenti amerikan Donald Trump përmbysi një politikë disa dekadëshe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke njohur zyrtarizht Jeruzalemin si kryeqytet të Izraelit, pavarësisht paralajmërimeve nga e gjithë bota se ky veprim do të nxiste trazira mes izraelitëve dhe palestinezëve në Lindjen e Mesme.