Sfidat e Florit – Xhudisti – Në Shtëpinë Tonë, 18 Prill 2019, Pjesa 4
18/04/2019 12:16

Flori në rubrikën e tij i cili ka për qëllim promovimin e sportistëve dhe kampionëve shqiptarë nga të gjitha fushat, këtë herë është takuar me xhudistin Jon Vrenozi. Joni, në mars të këtij viti ka dalë në vendin e parë në Kampionatin Ballkanik të zhvilluar në Tiranë. Flori gjithashtu bën dhe një sfidë me xhudistin në fjalë.